Поръчки и доставки


Ако поръчката Ви е над 150лв. ще заплатите само 4 лв.до офис на Еконт Експрес и 4 лв. до личен адрес.

 

 

Внимание!!! При получаване на пратки от нашия онлайн магазин PREMIANA.COM не се предлага опция ОТВАРЯНЕ ПРЕДИ ЗАПЛАЩАНЕ(Преглед).

 

При поръчка направена до 11:00 часа на същия ден,пратката ще бъде при Вас до 2 работни дни (събота и неделя не се обработват поръчки).

За да направите успешна поръчка от нашия сайт,Вие трябва да попълните вярно електронната регистрационна форма.

 • Нужно е също така,да се съгласите с общите условия на сайта.
 • Да въведете точен и валиден телефонен номер и адрес за доставка.
 • Да осигурите достъп и възможност за получаване на пратката.
 • След поръчка от Ваша страна,ние изискваме потвърждение по телефона за направената поръчка.В случай,че не можем да се свържем с Вас,автоматично поръчката се анулира с или без допълнително уведомление,а артикула се пуска отново в продажба.
 • Единственият начин за покупка от нашия сайт е с наложен платеж (в брой при доставка),като цените са в български лева и таксата за доставката се начислява отделно /ако има такава/ при завършване на поръчката.

 

Всички доставки в страната се доставят чрез куриерска фирма Еконт Експрес ООД или Спиди


Внимание!!! При получаване на пратки от нашия онлайн магазин PREMIANA.COM не се предлага опция ОТВАРЯНЕ ПРЕДИ ЗАПЛАЩАНЕ(Преглед).

Съгласно ЗЗП и правилата за онлайн търговия,Вие имате право да върнете поръчката си в 14 дневен срок, който започва да тече от деня на получаването, в случай,че са спазени следните условия:

 • Свържете се с нас на e-mail office@premiana.com като ни напишете номер на поръчка,номер на продукта който желаете да върнете и причината за връщане.
 • Ние ще се свържем с Вас за да уточним начина на връщане на дължимата сума.Може да избирате между ваучер,който се издава в Вашия профил,след като получим върнатите от Вас артикули или по банков път в срок от 14 дни след получаване на върнатите артикули.
 • За да Ви бъде върната сумата,трябва да върнете продукта във вида в който сте го получили,без да е бил обработван по какъвто и да било начин/пране,гладене,носене/ скъсан или изцапан при проба и без да е употребяван.Върнатия артикул трябва да е придружен с разписка от куриер за ППП(пощенски паричен превод) или касов бон,оригинална опаковка и аксесоари ,ако е имало включени такива.В противен случай, пратката ще бъде върната до клиента, без да бъде възстановена сумата заплатена от него.
 • Пратката трябва да е адресирана до град Пловдив офис на Еконт . Артикули върнати до различен от този адрес , изпратени с наложен платеж или извън законовия 14 дневен срок,няма да бъдат приети,освен ако няма предварителна устна или писмена договорка с нас.
 • В Наредба № Н-18/2006 г. е указано, че всяко лице е длъжно да регистрира и отчита извършваните от него продажби на стоки или услуги във или от търговски обект чрез издаване на фискална касова бележка, освен когато плащането се извършва чрез пощенски паричен превод, извършен чрез лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Независимо от документирането с първичен счетоводен документ, задължително следва да се издава фискална касова бележка за всяка продажба на лицата т.е. за всяко плащане, с изключение на случаите, когато плащането се извършва чрез пощенски паричен превод. 

  Ако плащанията от клиентите на дружеството ще се извършват само и единствено чрез пощенски паричен превод, извършен чрез лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски паричен преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги, то не е налице задължение за въвеждане в експлоатация на фискално устройство и отчитане на извършваните от Вас продажби чрез издаване на фискални касови бележки по реда определен в Наредба Н-18/2006 г. на МФ.

  За направеното от клиента плащане пощенският оператор издава Разписка за пощенски превод на стойността на дължимата сума. Тази разписка е законово признат документ освобождаващ търговеца от задължението да издава фискални касови бележки.

Транспортните разходи за връщане или замяна на стока,са за сметка на клиента. Вие дължите  такса за обратен превод на сумата ,която сме заплатили и тя ще бъде калкулирана при възстановяването на заплатената от Вас сума.

 

Относно събраната информация от Рremiana.com,при използването на онлайн магазина,ще ще се използва само за посочените цели в съответствие с ЗЗЛД.

Рremiana.com няма да предоставя информацията на трети лица без изричното съгласие на потребителя.Ние гарантираме,че не продаваме,отдаваме или по друг начин разпространяваме Вашите лични данни на трети страни по никакъв начин,освен ако това не е наложено по силата на закон или съдебна заповед.

 

 

Рremiana.com си запазва правото,по свое усмотрение и по всяко време да променя части от общите условия.Ваша е отговорността да проверявате тези общи условия във всеки един момент преди да използвате онлайн магазина.Фактът ,че продължавате да ползвате сайта след публикуване на промените се приема ,като потвърждение,за това,че приемате  и сте съгласни с тези промени в настоящите общи условия.С настоящето Вие се съгласявате ,че всички последващи покупки се регулират от общите условия на сайта,приложими до публикуването на изменените общи условия,а след това в съответствие с тези изменени общи условия.Правейки поръчка от онлайн магазин Рremiana.com,клиентът се съгласява да бъде обвързан и приема тези общи условия.В зависимост от изпълнението на тези общи условия и всякакви техни промени,нашият онлайн магазин Рremiana.com предоставя на Вас -"крайния потребител и клиент".

 

PREMIANA си запазва правото да не изпълнява поръчки на некоректни клиенти(поръчките ще бъдат отказвани без да бъде уведомен некоректният клиент)!